woensdag 30 januari 2013

Koning Willem de Hosser



 

Op 30 april a.s krijgen we, zoals we in alle media over-uitvoerig hebben kunnen vernemen, een nieuw staatshoofd en wordt Prins Pils op de troon gehesen als koning Willem IV. Willem de Hosser dus, van wie bekend is dat hij ‘een beetje dom’ is en - wellicht als gevolg daarvan - vooral interesse heeft in sportevenementen, waarbij hij als lid van het Olympisch Comité graag meehost met de meute. Met aan zijn zijde de door zijn corrupte, op uniformen verzotte, oude sater van een grootvader voor hem als eega geregelde fuifgrage Argentijnse dochter van een bloedbesmeurd juntalid uit de bende van Videla, die nog op zijn gang naar de rechter wacht.

De nieuwe koning, bekend dus van zijn hospartijen met bezwete sport(st)ers rond Olympische wedstrijden en met bierdrinkende, polonaise lopende Dutchbatters die in Srebrenica door hun lafheid net de grootste massamoord in Europa sinds WO II mogelijk hebben gemaakt, lijkt  derhalve gezien zijn belangstelling en ontwikkelingsniveau de perfecte vertegenwoordiger van de moderne, botte, hardwerkende, neoliberale Nederlander, een lekker volkse koning voor deze homo Batavus incultus novus.

Naar verluidt wordt de in Koningsdag getransformeerde Koninginnedag voortaan op 27 april gevierd met grootschalig polonaise lopen en bierzuipen op de Dam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten